Acasă Editorial Mercedes ML 320 înscris la bulgari, pe GPL

Mercedes ML 320 înscris la bulgari, pe GPL

3293
4
mercedes ml

mercedes ml

Mă gândeam de multe ori, care este tipicul românului sărac dar fudul? Cel care își cumpără mașină dar nu are bani de benzină așa că o pune pe GPL? Cel care vrea mașină mai scumpă de cât își permite iar pentru a evita taxele mari din România, o înscrie la bulgari? Ei bine, nu… Tipicul românului sărac dar fudul este mașina înscrisă la bulgari, care are și instalație GPL.

O astfel de mașină mi-a sărit în ochi unde altundeva dacă nu pe olx.ro? Este vorba despre un Mercedes ML 320, fabricație 2000, înscrisă la bulgari care are și instalație GPL. Cum să îți cumperi mă Mercedes și să îl pui pe gaz? Hai că asta cu înscrisul la bulgari al mașinilor de lux am mai văzut-o, dar Mercedes SUV pe gaz? Clar că nimeni nu poate răspunde la întrebarea de ce oamenii optează pentru mașini pe care nu și le pot permite…

ml2

Cred că așa e nația asta a noastră, ne bazăm atât de mult pe ce se vede, pe opulență, avem impresia că cu cât suntem mai bogați suntem mai importanți într-o societate clădită pe cultul frumosului și materialism.

Cred că asta poate să fie singura explicație valabilă pentru existența acestor nebunii. Cred că e o adevărată nebunie să îți cumperi Mercedes, să îl înscrii la bulgari și să îi pui și instalație GPL. Cred că bătrânul Karl Benz s-ar răsuci în mormânt dacă ar știi ce fac românii cu mașinile acestea.

Pot să înțeleg pe cei care de nevoie îți pun mașinile pe GPL, pot să înțeleg pe cei care din anumite motive aleg să înscrie mașinile în Bulgaria, dar nu pot să înțeleg pe cei care își permit să cumpere un Mercedes ML și nu își permit nici să îl înscrie, nici să circule cu el. Cu banii pe care îi dai pe o asemenea mașină, clar poți cumpăra una cu consum mic, pe care să o poți înscrie în România dar deh, unii vor fală țigănească, nu normalitate… Bine măcar că nu e cu volan pe dreapta… Atunci chiar că ar fi pus capac…

ml3

 

4 COMENTARII

  1. Ce bou esti,sunt masini in Germania pe care nu o sa ti le permiti probabil niciodata,cu motoare HEMI care sunt pe gaz? Crezi ca neamtul care iti cunpara o asemenea masina ce depaseste lejer 100.000 euro o pune pe gaz pt ca nu isi permite benzina? NU! dar e o alternativa mai ieftina,in Belgia daca ai masina pe gaz,din cauza faptului ca nu poluezi atat de mult,ai impozitul scazut! Ceea ce ai dovedit tu aici,e mentalitatea romanului fudul si sarac in cunostinte! Sfatul meu este sa te mai informezi inainte sa pui oamenii care gasesc alternative,intr-o lumina negativa,prietene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.