Acasă Știri Auto Nu e atât de simplu să găsești piese auto de calitate pentru...

Nu e atât de simplu să găsești piese auto de calitate pentru camioane

2243
0
camioane

piese auto de calitateMagazinele de piese auto pentru camioane din Drobeta Turnu Severin sunt destul de puține la număr. De fapt cred că se pot număra pe degete. Din această cauză, firmele de distribuție sau diverși întreprinzători locali ce au în grijă camioane sunt nevoiți să îndure un adevărat monopol asupra prețului nesimțit, motiv pentru care văd obligatorie scrierea articol.

Am mai vorbit noi în trecut atât despre mafia pieselor de schimb din magazinele de piese auto românești cât și despre lipsa soluțiilor profesionale din orașele mici de provincie. Aici din păcate este un amalgam compus din cele două și cred că am găsit o oarecare soluție pentru această problemă. Dacă deții un camion și ești în căutarea unui magazin piese auto pentru camion capabil să-ți ofere atât prețuri decente cât și piese de calitate medie, ai face bine să te orientezi către online.

Mediul online a evoluat destul de mult în ultimii 10 ani și cred cu tărie că este locul în care poți avea parte de cele mai bune prețuri în materie de orice pentru că magazinele online nu au vad. Există investiții pentru cocoțarea lor în primele locuri din Google și nu cred că este absolut nimeni dispus să piardă acei bani din cauza unor chinezării ieftine. Proprietarii de magazine online prețuiesc fiecare client în parte și au interesul să-l convingă să se întoarcă.

Cred că mediul online este cel care funcționează așa cum trebuie, păcat că nu vedem respect față de client și în magazinele din oraș care caută cu orice preț să te tragă în piept cu câte ceva. Dacă nu-i calitatea e prețul și invers. Poate că în momentul în care oamenii se vor deștepta și vor afla de magazinele online de piese auto (precum pieseautocamioane.ro în cazul nostru), apoi vor încerca să facă o comandă, vor vedea diferența. Sunt sigur că după prima comandă părerea oamenilor va fi deja formată.

Cei care vă confruntați cu problema aceasta specifică a orașului mic de provincie, respectiv prețuri mari pentru niște piese de camioane de o calitate execrabilă, încercați să găsiți rezolvare într-un mediu online în care nimeni nu încearcă să vă păcălească. În online nu e o afacere să-ți furi singur căciula. Oamenii vor fi interesați ca tu, client să mai cumperi de la ei și pe viitor.

Cântăriți bine situația înainte să mergeți la magazinele din oraș. Piesele pentru camioane sunt mult mai scumpe și nu cred că are rost să le plătim mult mai scumpe față de necesar doar pentru a le avea de pe-o zi pe alta. Vedeți mai întâi ofertele pe care le găsiți pe internet și sunt sigur că veți fi mult mai mulțumiți după ce veți vedea cum a decurs prima comandă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.