Home (P) De ce anvelopele de vară sunt mai ieftine pe internet?

De ce anvelopele de vară sunt mai ieftine pe internet?

1746
0
anvelopele de vară

Cred că mulți dintre voi ați observat faptul că anvelopele de vară sunt mai ieftine pe internet și v-ați pus probabil întrebarea logică, de ce? Problema este că nu sunt doar mai ieftine față de magazinele din oraș, ci sunt mult mai ieftine, uneori chiar și cu 30-40%. Vom încerca să explicăm în cele ce urmează logica sau mai bine zis sistemul din spatele comerțului online, care permite prețuri mici.

De ce anvelopele de vară sunt mai ieftine pe internet?

  1. Magazinele online sunt obligate să fie competitive. Apoi, ce rost ar mai avea să cumperi de exemplu anvelope de vară de la Autohut? Să stai 2 zile după ele când poți să te duci fain frumos în oraș, să le cumperi și în 2 ceasuri să le ai și montate pe mașină? Magazinele online sunt obligate să vândă mai ieftin, altfel existența lor nu s-ar mai justifica decât în anumite cazuri.
  2. Magazinele online au costuri de întreținere mai mici. Pentru că nu sunt nevoite să plătească chirii la sedii pompoase amplasate în zone cu vad comercial foarte bun, angajați, costuri de întreținere, magazinele online pot să vândă ceva mai ieftin sau mult mai ieftin față de magazinele din oraș. Astfel, acestea devin un loc perfect din care să cumperi dacă îți cauți anvelope vară.
  3. Magazinele online lucrează direct cu fabricile. Intermediarii sunt eliminați din schemă așa că prețurile inițiale nu sunt umflate. Există pe internet chiar magazine ce țin de fabrici care produc cauciucuri de vară și din care bineînțeles că veți putea cumpăra mult mai ieftin față de un hipermarket, al cărui preț final include și un intermediar și un adaos foarte mare.
  4. Concurența e mult mai mare online. În ultimii ani tot mai multe magazine online și-au făcut apariția în peisaj, printre care și cele din care se pot cumpăra anvelope de vară. În momentul în care nișa este aglomerată și există foarte multă competiție, e clar că prețurile or să scadă destul de mult. Totul este în avantajul clientului până la urmă, care se bucură de cumpărături mai ieftine.
Previous articleMașina ta se transformă într-un cuptor pe timp de vară? Iată cum scapi de această problemă
Next articlePe comunitate sau local? Avantaje și dezavantaje pentru cele două tipuri de joburi destinate șoferilor profesioniști începători
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here