Acasă (P) 3 surse din care poți face rost de piese auto second hand

3 surse din care poți face rost de piese auto second hand

3892
1
piese auto second hand

Dacă ar fi să facem niște calcule simple, am ajunge la concluzia că 90% dintre români nu și-ar permite niciodată mașinile pe care le conduc pentru că dacă ar fi să cumpere piesele noi, originale atunci când mașina s-ar defecta, ar ajunge la concluzia că nu prea au disponibili 1500 – 2000 de euro pentru o pompă de injecție de exemplu. Ei bine, piesele auto second hand sunt la mare căutare în România și vom vedea în continuare de unde poți face rost de ele.

3 surse din care poți face rost de piese auto second hand

  1. Centrele de dezmembrări. Mai mult ca sigur le-ați văzut înșirate pe la periferiile orașelor din România. De fapt, afacerea cu dezmembrări este una dintre cele mai profitabile din România la ora actuală pentru că, după cum spuneam mai sus, românii nu își permit să cumpere piese noi pentru mașinile lor. Sau mai bine zis prea puțin își permit acest lux.
  2. Site-urile de anunțuri online. Găsim pe olx sau lajumate o grămadă de anunțuri care încep cu „Dezmembrez…” Există foarte mulți oameni care aduc mașini din străinătate și constată că e mai convenabil să le dezmembreze și să le vândă la bucată decât întregi. De exemplu dacă un Golf 4 se vinde cu 1500 de euro întreg, din dezmembrarea lui se vor câștiga peste 2000 de euro.
  3. Autovit. Da, celebrul site de anunțuri auto are o funcție nouă numită cereri piese auto noi sau second hand. Este singurul portal din România în care dacă ai nevoie de o anume piesă, poți posta o cerere la care să-ți răspundă cei care o au la vânzare. E procedeul exact invers, te caută dezmembrările pe tine, nu tu pe ele. Este o metodă nouă care merită atenție zic eu.

Acestea sunt cele mai importante 3 surse din care, în România, poți face rost de piese auto noi sau second hand, din dezmembrări. Sunt surse binevenite pentru nivelul de trai al țării din cauza căruia, nu prea suntem în stare să mai cumpărăm noi decât consumabile pentru ale noastre mașini.

1 COMENTARIU

  1. […] Intotdeauna am gandit ca o masina devine interesanta doar prin faptul ca te ajuta sa iti indeplinesti visele, insa si treburile de zi cu zi. Mergi la cumparaturi, pleaca la mare, du-ti copiii in parc, e musai sa ajungi din cand in cand in vizita la bunici si sa ii intrebi de sanatate. Iar daca ai nevoie de piese auto bmw , solutia este una simpla, apeleaza la magazine specializate. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.