Acasă (P) De ce sa faci reparatiile la cutia de viteze, la un service...

De ce sa faci reparatiile la cutia de viteze, la un service autorizat

1433
0
reparatiile la cutia de viteze

Reparatiile la cutia de viteze, la un service autorizat, ofera foarte multe beneficii si o siguranta mai mare decat reparatiile facute acasa. La un service autorizat beneficiem de un serviciu profesional oferit de un grup de oameni calificati in acest domeniu.

Multe firme de transport, pentru a castiga timp si bani, prefera sa faca reparatiile la ei acasa,  intr-un atelier nu foarte bine echipat. Este drept, cumpararea unui vehicul este costisitoare  si aceasta suma trebuie amortizata cat mai repede pentru a iesi in castig. Reducerea costurilor a devenit un fel de moda la firmele de transport, incepand de la sesiuni de invatare a metodelor de conducere economica pana la intretinerea vehiculelor in atelierul propriu, au devenit un fel de regula nescrisa.

Reducerile de costuri cu intretinerea sau cu reparatiile ascund insa o capcana, vehiculele reparate la un nivel calitativ scazut aduc la randul lor costuri mai mari, in timp, la intretinere.

Solutii pentru reparatiile pretentioase

Firmele de transport, de cele mai multe ori, se plang de timpul mort in care camionul este la service, de aceea incearca sa faca reparatiile la ele acasa. Lipsa de calificare si dotare nu le permite sa faca toate reparatiile sau sa le faca la calitatea unui service autorizat.

Astfel, reparatiile mici le fac acasa pentru a reduce costurile si numai reparatiile mai pretentioase cum este repararea cutiei de viteza, le vor realiza la un service specializat in acest domeniu.

Astfel apar oferte de reparatii care asigura si transportul cutiei de viteze la service si inapoi la firma de transport, la un pret modic, cum este si oferta firmei SC Morogec Auto Srl din Baia Mare  care asigura logistica pentru cei care au nevoie de munca unor specialisti.

Cu ajutorul acestui serviciu de transport, cutia de viteza poate sa fie reparata si livrata in 24-48 de ore in functie de distanta de la care trebuie sa fie adusa.

De ce sa faci reparatiile la cutia de viteze, la service autorizat?

Cutia de viteza este una dintre cele mai sensibile parti ale camionului, de ea depinde functionarea corecta a acestuia. Orice defectiune la cutie poate sa blocheze camionul pentru un timp mai lung sau mai scurt, depinde de tipul defectiunii acesteia.

Un service autorizat are angajati special pregatiti pentru toate fazele muncii. Incepand de la depistarea piesei cu probleme pana la identificarea acesteia si plasarea comenzii la cel mai apropiat magazin, sunt procese care sunt facute de mai multe persoane, fiecare fiind calificata pe segmentul ei.

Un service autorizat are intotdeauna la indemana informatiile necesare pentru a aduce cel mai rapid si la cel mai bun pret o piesa necesara. Se intampla ca aceste piese sa fie deja in depozitul firmei de service camioane asa ca nu trebuie asteptat pana se aduce de la firma importatoare.

Sa nu uitam nici faptul ca piesele montate la un service autorizat isi pastreaza garantia pe cand piesele montate fara autorizatie isi pierd din start garantia. Reparand cutia de viteza la service autorizat se beneficiaza atat de garantia pieselor montate cat si de garantia reparatiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.