Acasă (P) De unde poți importa un Mercedes cu mai puțin de jumătate de...

De unde poți importa un Mercedes cu mai puțin de jumătate de milion de kilometri la bord

997
0
Mercedes

Importurile de autoturisme au explodat după eliminarea timbrului de mediu și în mai puțin de 10 luni, au dispărut de prin Germania și Franța majoritatea autoturismelor de calitate. Ce înseamnă autoturisme de calitate? De exemplu un Mercedes care are kilometri reali pe la 200.000. Poți să imporți spre comercializare și acum din Germania Mercedes dar au rămas doar cele care au făcut înconjurul lumii de vreo 12 ori, adică cu 500.000 de kilometri la bord.

Dacă vrei totuși să imporți un Mercedes de calitate, mai ai o șansă numită CarsOnTheWeb. Discutăm despre un sistem de licitație care te poate pune în posesia unor autoturisme de foarte bună calitate, cu kilometri reali. Aceste licitații se practică de ani buni în străinătate, în special în țări precum Marea Britanie și acum încep să apară și prin România. Este un concept nou și o să aibă nevoie de ceva timp ca să fie asimilat de cei care până nu demult căutau mașini de import pe mobile.de, însă va prinde.

E mult mai ok să stai acasă în fotoliu și să licitezi pentru un Mercedes second hand despre care ai siguranța că este într-o stare de funcționare identică cu cea descrisă în anunț decât să pornești câine surd la vânătoare pe plaiurile Europei, în căutare de autoturisme de calitate. Acesta este din punctul meu de vedere viitorul importurilor de autoturisme second hand în România. Piața este deja saturată pe la noi și oamenii încep să caute din ce în ce mai multă calitate, calitate pe care de pe site-urile folosite până acum nu prea pot să o mai găsească.

Sunt convins că în următorii ani peisajul importurilor autoturismelor second hand se va schimba un pic pentru că astăzi totul pare oarecum haotic. Oamenii se grăbesc să cumpere orice indiferent de sursă sau de numărul de kilometri pentru că se tem de reintroducerea taxei de poluare/timbrului de mediu. Când apele se vor liniști oarecum, o să apară și calitatea în importuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.