Acasă (P) Ai nevoie de o vidanjă pentru firma ta de salubritate? Iată de...

Ai nevoie de o vidanjă pentru firma ta de salubritate? Iată de unde o poți cumpăra

2589
1
vidanjă

Să gestionezi o firmă de salubritate în ziua de azi nu e tocmai simplu, mai ales că în ultimii ani, în portofoliul au început să intre multe alte servicii destul de complicate precum deszăpezirea sau desfundarea țevilor de canalizare. Astfel, aceste companii trebuie să fie foarte bine dotate astfel încât să facă față cu brio acestor noi cerințe. Vidanja de exemplu trebuie să corespundă normelor moderne atât din punct de vedere al siguranție cât și din punct de vedere al eficienței.

Problema e că în ziua de azi, nu prea mulți sunt producătorii/importatorii de astfel de utilaje în România, foarte mulți proprietari de companii de salubritate sunt îndrumați către firme din străinătate de cele mai multe ori atunci când doresc să cumpere utilaje noi. Cu un pic de documentare am reușit totuși să găsesc un astfel de producător distribuitor și în România, sub forma celor de la gradinariu.ro. Le puteți accesa site-ul pentru a vedea despre ce este vorba.

Haideți să vedem câteva motive principale pentru care ar trebui să cumperi o vidanjă de la ei dacă prin prisma meseriei pe care o ai, ești nevoit să faci o asemenea achiziție. Sunt 5 motive cel puțin interesante.

5 motive să cumperi o vidanjă de la gradinariu.ro

  1. Beneficiezi de consultanță gratuită. Chiar dacă te afli la conducerea unei companii de salubritate, asta nu înseamnă că este obligatoriu să cunoști detaliile tehnice necesare pentru achiziția de vidanje. Partea bună este că cei de la gradinariu.ro oferă consultanța de care ai nevoie astfel încât să primești exact produsul de care ai nevoie și astfel, toată lumea să fie mulțumită. Poți depune o cerere pentru consultanță pe site-ul lor.
  2. Vidanja poate fi personalizată. După cum spuneam mai sus, interesul celor de la gradinariu.ro este ca tu să primești exact utilajul de care ai nevoie. Astfel, personalizarea vidanjelor este de multe ori un pas mai mult decât necesar. Există și astfel de utilaje standard însă doar o bună optimizare va reuși să potrivească asemenea unei mănuși cerea cu oferta. Iată, nu doar companiile din străinătate oferă asemenea servicii…
  3. Oferă service și piese de schimb. Deși mulți dintre voi ați fi tentați să mergeți pe importuri în acest caz, cum este și trendul, e bine să luați în calcul și alte variante. De exemplu, cei de la gradinariu.ro oferă service și piese de schimb pentru toate utilajele cumpărate de la ei, aflate bineînțeles în garanție. E foarte important ca atunci când faci o investiție de genul acesta, să ai o oarecare siguranță specifică produselor noi.
  4. Au vechime pe piață de 24 de ani. Când o firmă are o vechime pe piață de 24 de ani, poți spune orice despre ea, numai faptul că nu este serioasă, nu. Singura metodă prin intermediul căreia o companie poate rezista pe o piață atât de alunecoasă și de strictă precum cea din România este seriozitatea. Cei de la gradinariu.ro pot fi acel partener de încredere pentru afacerea ta și foarte serios pe care-l cauți de multă vreme.
  5. Acoperă toată gama de produse. Dacă veți intra pe gradinariu.ro, veți vedea acolo faptul că cel puțin la capitolul vidanje, oamenii stau foarte bine. Vă pun la dispoziție vidanje simple, combinate, vidanje cu recircularea apei și nu în ultimul rând, vidanje remorcabile ce pot fi folosite fără autoutilitară dedicată. De asemenea, dacă aveți autoutilitară cu sistem de încărcare cu cârlig/hooklift, aveți vidanjă și pentru acest sistem.

Și lista poate să continue. Cert este că cei de la gradinariu.ro sunt de departe cea mai tare firmă pe pare de vânzare utilaje pentru salubritate din România. Clar nu vând numai vidanje, pe site-ul lor veți găsi autogunoiere, automăturători, autocisterne pentru spălat și stropit, auto containere, și nu în ultimul rând sisteme de spălat – igienizat recipient.

E bine de știut faptul că există și firme românești capabile să ofere servicii complete pe parte de vânzări tipice domeniului salubritate, poate așa, pe viitor, vom înceta să mai ducem sute de mii, poate chiar milioane de euro în buzunarele străinilor și vom încerca pe cât posibil să folosim firmele din interiorul granițelor pentru astfel de achiziții, mai ales că, iată, nivelul de seriozitate al firmelor românești din acest sector este unul destul de ridicat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.