Acasă Colțul camionagiilor Cum îți poți ajuta colegii dacă adaugi informații în aplicația Maponia?

Cum îți poți ajuta colegii dacă adaugi informații în aplicația Maponia?

3800
0
maponia

Am mai discutat noi despre Maponia în trecut, una dintre cele mai faine aplicații Android destinate șoferilor profesioniști, concepută 100% în România. În acest articol vom dezbate subiectul din titlu, respectiv cum îți poți ajuta colegii dacă adaugi informații în aplicație, pentru că după cum spuneam în articolele trecute, Maponia este o aplicație care se bazează pe ideea de comunitate. Cu cât o folosește mai multă lume și adaugă informații în ea, cu atât va deveni mai puternică. Ei bine, cu Google Maps la îndemână, cu GPS-uri peste GPS-uri la bord, mulți dintre voi veți spune că Maponia nu e chiar așa utilă, însă în cele ce urmează veți vedea că realitatea stă cu totul altfel. Aplicația e mai mult decât utilă mai ales pentru șoferii profesioniști începători, care au observat deja că e un adevărat chin să ceară informații din cele mai diverse legate de anumite puncte de interes pe grupurile de pe Facebook.

Cum îți poți ajuta colegii dacă adaugi informații în aplicația Maponia?

Colegii pot afla pe unde trebuie să intre la descărcat în anumite fabrici mamut

Adăugare POI fabrică în aplicația Maponia, cu detaliile specifice

Există fabrici mamut care au undeva la 10-12 porți sau chiar mai multe. De cele mai multe ori, adresa de descărcare sau încărcare primită de la disponent nu conține detalii despre cum anume ajungi la poarta respectivă. Dacă fabrica mai este amplasată și într-un centru industrial, drumul către poarta cu pricina poate să se transforme într-o adevărată dramă: timp pierdut, program pierdut, motorină consumată aiurea. Dacă ai descărcat la o anume fabrică din Europa la care cu greu ai ajuns la poarta bună, poți nota în aplicația Maponia chestia asta. Adaugi fabrica și la detalii spui clar pe unde ai mers ca să ajungi unde trebuie, specifici drumul către poarta corespunzătoare.

Colegii pot afla de unde își pot face cumpărăturile

Adăugare POI magazin în aplicația Maponia

Pe Google Maps sau pe hărțile GPS nu sunt trecute toate magazinele. Plus că se deschid mereu unele noi în zonele în care există multe parcări pentru camioane. Dacă vezi un astfel de magazin poți să-l pui în Maponia și toți colegii care folosesc această aplicație vor știi de el. Cumpărăturile sunt foarte importante pentru șoferii de camion iar aceste informații legate de magazinele aflate în vecinătatea parcărilor și nu numai sunt mai mult decât utile. Pentru șoferii profesioniști începători sunt chiar aur curat.

Colegii pot afla de unde pot încărca buteliile de voiaj

Adăugare POI pentru încărcare butelii de voiaj în aplicația Maponia

Colegii care fac comunitate stau plecați cu lunile. Din moment ce salariile sunt mici iar scopul plecării este acela de a pune bani de-o parte, acești oameni trebuie să se transforme în bucătari, trebuie să-și gătească. Pentru a găti pe comunitate ai nevoie de o butelie de voiaj care însă se poate goli mai devreme decât tura de 2-3 luni. Din păcate, să faci rost de informații referitoare la locațiile din Europa în care se încarcă aceste recipiente, e destul de dificil. Aplicația Maponia însă vine cu posibilitatea de a adăuga această opțiune unui PECO. Dacă știi un loc în Europa în care se încarcă butelii de voiaj, notează-l în Maponia și cu siguranță îți vei ajuta foarte mulți colegi.

Colegii pot afla care sunt parcările sigure/periculoase, cu plată sau gratuite, pline sau goale după anumite ore

Adăugare parcare în aplicația Maponia, cu detaliile specifice

Să găsești parcare în Europa după un anumit interval orar este sinonim cu trecerea prin Furcile Caudine. După orele 17 majoritatea parcărilor se umplu până la refuz de camioane. Poți să-ți ajuți colegii dacă notezi detalii la anumite parcări despre care știi au locuri libere după o anumită oră. Nimic nu e mai frustrant pentru un șofer profesionist căruia i se cere să respecte timpii de conducere decât să caute seara parcare și să nu găsească locuri libere. De asemenea, dacă știi care sunt parcările sigure sau periculoase din care se fură motorină și marfă, poți nota în aplicație acest lucru.

DESCARCĂ MAPONIA ANDROID                                      DESCARCĂ MAPONIA IOS

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.