Acasă (P) Litecoin – dovada că se pot face foarte mulți bani cu criptomonedele

Litecoin – dovada că se pot face foarte mulți bani cu criptomonedele

963
0
Litecoin

În ultimii ani a apărut în peisajul virtual posibilitatea de a face foarte mulți bani cu criptomonedele. Deși multă lume nu prea ia în serios acest concept, dacă ne uităm la evoluția Litecoin, vom observa că au existat momente care dacă au fost speculate la timp, au adus profituri mai mult decât frumoase. De obicei când discutăm despre tranzacționare de criptomonede oamenii au impresia că discutăm despre Bitcoin.

Nu. Bitcoin este într-adevăr cea mai puternică criptomonedă și cea mai scumpă, dar există multe alte variante care pot umple buzunarele. Pe piață în acest moment există peste 1500 de criptomonede cu care se pot intermedia diverse tranzacții. Acest Litecoin este pe piață de prin 2013 și a avut destul de multe vârfuri sau mai bine zis perioade, în care a putut aduce profituri senzaționale. Haideți să ne uităm puțin pe graficul de mai jos, veți vedea exact cum se pot face bani din aceste tranzacționări de criptomonede.

În luna iulie 2013 a intrat acest Litecoin pe piața cripto la prețul de 3 dolari. iar în noiembrie, 4 luni mai târziu, a avut primul vârf de creștere. Atunci ajunsese la 52 de dolari. Imaginați-vă ce profit a făcut un speculator care a cumpărat în iulie 1000 de Litecoin și a vândut în noiembrie. A investit 3000 de dolari și a câștigat 58.000 de dolari. Dar stați, creșterea Litecoin nu se oprește aici. O lună mai târziu, în decembrie 2017, 1 Litecoin se vindea cu 371 dolari. E absolut ridicol să te gândești cam ce bani s-au făcut în cazul unei investiții inițiale de 1000 Litecoin (3000 dolari). Să faci aproape 400.000 de doalri fără să miști practic un pai, este mai mult decât ok.

Astăzi, Litecoin urmează trendul descrescător al Bitcoin și se situează undeva la 30 de dolari bucata, urmând practic să explodeze în următorul vârf, vârf care nu prea știe nimeni când va fii. Poți să urmărești în de-aproape această evoluție Litecoin dacă te bate gândul să investești în așa ceva. După cum puteți vedea și în grafic, atunci când a crescut nu a crescut așa dintr-o dată. Au fost câteva ore/zile bune.

Dacă ești un om informat vei putea face profituri frumoase. Nu e neapărat nevoie să investești mii de dolari, te poți limita la o cantitate de bani pe care ești dispus să o pierzi doar pentru că, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, există și posibilitatea ca Litecoin să scadă de la 30 de dolari cât este acum la 3 dolari. Ca în orice tip de investiție există și posibilitatea ca lucrurile să nu funcționeze așa cum trebuie. Riscuri există în orice domeniu. Acum rămâne la alegerea voastră dacă doriți să vi le asumați sau nu, dar știți vorba aceea, cine nu riscă, nu câștigă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.