Home (P) Ce contează cel mai mult pentru voi la un serviciu rent a...

Ce contează cel mai mult pentru voi la un serviciu rent a car?

777
0

Serviciile de tip rent a car (închiriere auto) încep să prindă și să fie din ce în ce mai vizibile și în România. Dacă în urmă cu 10 ani nici nu auzisem de așa ceva pe meleagurile noastre, astăzi poți să beneficiezi de un serviciu de închiriere mașină Otopeni, în momentul în care aterizezi în București. Există multe motive pentru care ar fi o idee bună să închiriezi o mașină atunci când ai treabă prin București în loc să o folosești pe cea personală dar nu vom discuta despre aceste aspecte acum.

Astăzi vom aborda problema pachetului de servicii pe care-l primești atunci când închiriezi o mașină pe o anumită perioadă de timp pentru că de cele mai multe ori, atunci când apelezi la un serviciu de tip rent a car mai ai nevoie de câteva „opțiuni”.

Aspecte de luat în calcul atunci când închiriezi un autoturism

GPS – Unele companii care închiriază autoturisme îl oferă gratuit, altele contra cost. Nu văd neapărat o greșeală faptul că se cer bani pentru acest dispozitiv, un GPS bun de obicei costă mulți bani și cei care-l operează nu sunt neapărat atenți cu el.

Scaunul auto pentru copil – foarte necesar dacă aveți de gând să vă aventurați cu copilul prin București. Conform legii, atunci când transporți în mașină un copil cu o vârstă mai mică de 12 ani, ești obligat să-l asiguri în mașină cu mijloace auxiliare. De obicei, companiile care închiriază mașini cer bani pentru un astfel de serviciu suplimentar, însă există și promoții din când în când ori companii care oferă gratuit pur și simplu.

Full Casco – după cum știm, atunci când închiriem un autoturism ni se oprește o garanție, în cazul în care avem accidente. Ei bine, în locul acelei garanții unele companii de rent a car oferă posibilitatea de a plăti o poliță full casco de 5-6 euro/zi.

Prețul/zi – atunci când închiriem pe perioade scurte de genul 3-5 zile prețurile sunt mult mai mari față de atunci când închiriem pe perioade lungi de peste 20 de zile. Serviciul Rent a Car perfect are întotdeauna reduceri de preț și pentru perioadele scurte de închiriere. Un 19-20 de euro/zi pentru un diesel de mici dimensiuni e foarte ok.

Dar pentru voi? Ce contează cel mai mult pentru voi la un serviciu rent a car?

 

Previous articleDezavantaje mașină diesel
Next articleDoar 14% dintre șoferii profesioniști români au făcut școala pe „TIR”
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here