Acasă (P) Care sunt cele mai importante avantaje ale unui coș de fum exterior...

Care sunt cele mai importante avantaje ale unui coș de fum exterior din inox ieftin

1255
0
coș de fum exterior din inox ieftin

Coșurile de fum din inox sunt la modă și asta nu doar pentru că au un aspect mult mai contemporan decât coșurile clasice din cărămidă. Vom discuta în cele ce urmează despre cele mai importante avantaje ale unui coș de fum exterior din inox ieftin și vom vedea de ce tot mai multă lume preferă să instaleze unul atunci când cumpără o centrală termică.

Care sunt cele mai importante avantaje ale unui coș de fum exterior din inox ieftin

  • Aspectul modern – spuneam mai devreme faptul că un coș de fum exterior din inox ieftin oferă un aspect mult mai modern casei față de un coș clasic din cărămidă. De multe ori aspectul industrial a fost adoptat cu succes în sectorul rezidențial iar coșul de fum din inox este exemplul perfect. De fapt, un producător de tubulatură pentru ventilație la prețuri mici aduce la viață și coșuri de fum din inox. Iată cum rezidențialul adoptă industrialul iar rezultatul este unul mai mult decât benefic pentru client: aspect ultra modern.
  • Costuri reduse – un coș de fum exterior din inox ieftin reușește de multe ori să fie mai ieftin decât un coș de fum clasic din cărămidă. Cu toții dorim să beneficiem de un sistem de încălzite pentru casa noastră cât mai simplu de întreținut și mai ieftin. La coșurile din cărămidă există o manoperă aplicată de către meseriași care ridică destul de mult costurile, cu cât coșul este mai înalt cu atât suntem nevoiți să scoatem mai mulți bani din buzunar. Un coș de fum exterior din inox ieftin reușește să se încadreze în bugetele multora dintre noi.
  • Siguranță crescută – mulți dintre noi am auzit de povești cu case care au ars din cauza coșului. Discutăm despre evenimente destul de triste pe care nimeni nu le dorește nici măcar dușmanilor. Coșurile de fum din inox sunt însă mult mai rezistente la temperaturi înalte și oricum nu are ce să ia foc la ele. Coșul de fum din inox este mult mai rezistent la temperaturile dezvoltate de gazele de evacuare sau de fum și oferă siguranță crescută. Dacă știți că aveți obiceiul să încălziți casa cu combustibil diversificat, ar trebui să optați și pentru un coș din inox.
  • Dimensiune redusă – un coș de fum exterior din inox ieftin are dimensiuni mult mai mici decât un coș de fum clasic din cărămidă așa că poate fi montat în locații pe care le putem considera un pic mai exotice. Nu contează forma acestora, chiar și cele rectangulare ocupă mai puțin spațiu decât cele clasice din cărămidă. Cei care investesc în tubulatură rectangulară pentru ventilație cu preț bun vor putea să economisească spațiu cu un coș din inox rectangular fără probleme. Despre cei care merg pe tubulatură spiro din inox (rotundă), nu mai zic.
  • Montaj simplu – ca să montezi un coș de fum exterior din inox ieftin nu ai nevoie de meseriași, nu ai nevoie de ingineri constructori și așa mai departe. Această componentă a sistemului de încălzire are o greutate destul de redusă și poate fi montată fără probleme fără ajutor de specialitate. Greutatea redusă îl recomandă și pentru cei care locuiesc la apartament și doresc totuși să beneficieze de o centrală termică. Se poate monta pe fațada unui bloc fără probleme, nu există pericole din cauza greutății destul de scăzute care o să acționeze pe acea suprafață
  • Rezistență în timp – după cum știm, inoxul este un material care nu ruginește, lingurile cu care mâncăm zilnic sunt făcute din inox și nu avem nicio problemă cu ele, le spălăm de „N”ori. Un coș de fum exterior din inox ieftin va rezista foarte bine în timp, nu vor exista surprize legate de degradare. Cei care decid să cumpere un asemenea coș se vor putea bucura de el zeci de ani, acesta fiind conceput să reziste mult peste 30 de ani. La coșurile clasice din cărămidă mai trebuie făcute din când în când remedieri și contează cine lucrează la ele.

Merită investiția într-un coș de fum exterior din inox ieftin?

Acum, rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi. Se poate pune la centrala termică și un coș de fum din cărămidă, clasic, poate multora o să vi se pară o soluție de moment mai bună dar important este să ne gândim un pic și pe termen mediu-lung. Dacă ne dorim trăinicie și griji mai puține, vom opta evident pentru un coș de fum exterior din inox ieftin, mai ales că acesta vine la pachet cu cele 6 avantaje evidențiate mai sus. Cei care-și doresc o casă modernă din toate punctele de vedere, nu se vor sfii niciodată să investească într-un coș de fum exterior din inox ieftin. 

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.