Acasă (P) Cum să reduci costurile de întreținere pentru magazinul tău – copertine retractabile

Cum să reduci costurile de întreținere pentru magazinul tău – copertine retractabile

1386
0
copertine retractabile

Orice persoană care deține un business se gândește mereu cum să facă să rămână cu mai mulți bani în buzunar lună de lună. E destul de dificil să mărești profitul într-o țară precum România atât timp cât depinzi de vad comercial și dorești să faci parte din breasla comercianților care sunt cinstiți în ceea ce privește taxele plătite la stat.

Da, spre surprinderea multora, există mulți comercianți cinstiți în România care preferă să pună capul liniștiți pe pernă atunci când se duc seara la culcare și care caută metode de a face profit legal și cinstit. Reducerea costurilor de întreținere ale magazinului este o modalitate de a rămâne cu mai mulți bani în buzunare iar una dintre soluțiile prin care orice beneficiar de astfel de business poate să facă economie se rezumă evident la copertine retractabile.

2 metode prin care poți reduce costurile de întreținere ale magazinului prin intermediul unor copertine retractabile

Economie pe timp de vară cu copertine retractabile

Unul dintre motivele principale pentru care comercianții apelează la instalarea de copertine retractabile îl reprezintă evident „fenomenul cuptor”. Magazinele, spațiile comerciale care sunt amplasate pe răsărit, în vitrinele cărora bate soarele toată dimineața, devin irespirabile. Atmosfera din interior este de-a dreptul sufocantă iar necesitatea folosirii aparatului de aer condiționat este de necontenit. Angajații au nevoie de condiții optime la locul de muncă iar clienții care vin să-ți bage bani în buzunare au nevoie de respect. Dacă vor la saună, se duc ei singuri după ce termină munca. Ei bine, odată instalate aceste copertine retractabile, soarele nu o să mai bată niciodată direct în geamuri, iar efectul de seră o să dispară. Nu spun că nu va mai fi necesară niciodată folosirea aparatului de aer condiționat, însă cu siguranță timpul cât acesta va funcționa va fi mai redus, obținându-se în acest mod o economie de energie electrică considerabilă. Aparatele de aer condiționat consumă foarte mult curent mai ales dacă discutăm despre soluții industriale.

Economie pe timp de iarnă cu copertine retractabile

Aceste copertine retractabile pot aduce în prim plan economia și pe timp de iarnă. Cum anume? Păi să luăm în calcul niște copertine clasice, de tip marchiză, ori copertine balcon. La fel pot fi instalate și deasupra magazinului, pe fațadă. Problema cu ele este că vor umbri magazinul și atunci când nu este nevoie, spre exemplu în cele 3 anotimpuri de peste an în care temperaturile ridicare nu-ți fac de cap. primăvara, toamna și iarna toată lumea dorește să se bucure de cât mai mult soare și cât mai multă lumină naturală. Instalarea de copertine retractabile va aduce un plus de lumină în incinte astfel încât pe timp de iarnă spre exemplu, va fi nevoie de mai puțină iluminare artificială. Se strânge copertina frumos la perete și magazinul se bucură de mult mai multă lumină artificială. Rezultă evident un cost mai redus în ceea ce privește consumul de energie electrică pe timp de iarnă, ne mai fiind necesară atât de multă iluminare artificială. Nu discutăm despre sume foarte mari dar de-a lungul anilor se adună ceva destul de consistent.

De unde putem comanda aceste copertine retractabile?

Pe închideriterase.ro veți găsi niște meseriași pricepuți care vor putea să aducă la viață orice fel de copertine retractabile, indiferent de culoare, de model sau de așezare pe fațadă. Contează foarte mult cu cine iei legătura pentru o asemenea lucrare pentru că din păcate, nivelul de seriozitate din societate este destul de scăzut, așa că nici în sectorul prestării de servicii nu va fi mult diferit. Partea bună este că mai există și excepții precum cei de la închideriterase.ro, ale căror lucrări se remarcă prin promptitudine și calitate. Acum este momentul perfect pentru a instala copertine retractabile de-a lungul vitrinelor magazinelor, întrucât nu mult timp ne mai desparte de vara propriu-zisă, de temperaturile exagerate care vor face aproape imposibilă șederea în incinta unul magazin în care bate soarele toată ziua. Se vor deplasa băieții la fața locului și după ce se vor lua toate dimensiunile necesare se va putea aproxima un preț.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.