Acasă (P) Cauți camioane de vânzare? Vezi ofertele ETC Trucks

Cauți camioane de vânzare? Vezi ofertele ETC Trucks

1096
0
camioane de vânzare

Dacă te gândești să-ți dezvolți afacerea în transporturi și cauți camioane de vânzare pe internet, trebuie să fii un pic atent de unde și ce cumperi. Camioane de vânzare sunt multe și la prețuri destul de bune, dar trebuie să-ți iei niște măsuri de precauție. Orice proprietar de business trebuie să ia decizii de perspectivă, de viitor atunci când vine vorba despre achiziții, mai ales când achizițiile sunt costisitoare și de ele va depinde absolut totul. Orice antreprenor care caută camioane de vânzare este obligat să găsească nu doar o ofertă bună, dar și niște vehicule întreținute.

Camioane de vânzare – noi sau rulate? Ce preferă românii conform statisticilor DRPCIV

Există așadar două variante principale pentru cei care caută camioane de vânzare. Prima și cea mai evitată, este finanțarea pentru achiziția de vehicule noi. În România din păcate nu prea se fac astfel de investiții pentru că piața transporturilor este foarte instabilă. Potrivit datelor DRPCIV, numărul camioanelor second hand înmatriculate în România în 2019 l-a depășit cu mult pe cel al camioanelor noi înmatriculate. Nu este de mirare, nimeni nu vrea să se vadă legat de leasing-uri atunci când treaba pur și simplu nu mai merge. Transporturile sunt o ramură dificilă.

Cea de-a doua variantă pentru cei care caută camioane de vânzare este evident achiziția second hand-urilor. Ei bine, și aici sunt probleme dacă nu există o foarte bună informare. Camioane de vânzare second hand sunt pe toate drumurile, este plin OLX-ul de ele. Există posibilitate de exemplu de a achiziționa camioanele rulate ale companiilor mari de transport, care au schimbat flotele. Problemele cu ele sunt întreținerea și starea deplorabilă a interiorului. Știm cu toții cum sunt hămălite camioanele pe la firmele mari de transporturi. Nu prea e de cumpărat de la ele.

O altă variantă pentru cei care caută să cumpere camioane second hand este achiziția din anunțuri online de la șoferii care au încercat marea cu degetul. Sunt mulți șoferi care s-au săturat de patroni absurzi, zgârciți sau țepari și au decis să încerce pe cont propriu să facă transport de marfă. Și-au cumpărat câte un camion și au început să lucreze. Evident, după câteva luni și-au dat seama că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg, și acum doresc să scape de camion. Sunt camioane de vânzare pe OLX destul de bune dar din păcate nu ai garanție.

Camioane de vânzare – de ce ar trebui mers numai la un dealer autorizat?

Ce-a de-a treia variantă pentru cei care caută camioane de vânzare este de departe și cea mai sigură. Este vorba despre achiziția de camioane rulate de la un dealer autorizat precum ETC Trucks. De ce este varianta cea mai optimă? Ei bine, după cum știm, orice vehicul cumpărat de la un dealer este mai scump decât pe piața generală second hand. Motivele sunt destul de simplu de înțeles însă. Un dealer precum ETC Trucks își asumă ce vinde. Discutăm despre un dealer autorizat IVECO, dealer care-și pune reputația în joc la fiecare vânzare.

Ofertele ETC Trucks sunt pentru toate buzunarele. Au în stoc utilitare și camioane noi dar și second hand, cu prețuri accesibile în funcție de rulaj bineînțeles. Atunci când afacerea ta este una care se vrea a fi serioasă, partenerii de încredere devin cruciali. Nevoia de expansiune din transporturi este de înțeles, la fel cum este de înțeles și frica de leasing-uri pentru camioane noi. Camioanele second hand de la dealeri autorizați devin astfel soluția optimă. Desigur, fiecare este liber să cumpere de unde crede de cuviință, însă la final, siguranța este cea mai importantă.

Camioane de vânzare – alegerile greșite pot să distrugă întreaga afacere

O afacere nu poate înainta așa cum trebuie atunci când la orice pas, integritatea ei este pusă în pericol. Nimeni nu își dorește probabil să caute camioane de vânzare pe internet, să cumpere niște autoutilitare foarte ieftine apoi să li se strice când le este lumea mai dragă. Defecțiunile apărute la camioane sunt frica oricărui antreprenor, întrucât reparațiile pot să coste sume ridicole de bani. Dacă pentru turisme o turbină depășește 1000 de euro, pentru un camion vă dați și voi seama cam cât ar putea să coste o astfel de piesă de schimb. Sunt sume colosale.

Discutăm despre camioane, despre utilaje profesionale pentru care service-ul de calitate se face doar la reprezentanțe. Cine vrea să evite aceste defecțiuni care aduc la pachet și pagubă pe parte de transport (cât camionul stă în service pentru reparații nu produce bani, mai mult, se pot pierde contracte), ar face bine să se gândească de două ori înainte să caute camioane de vânzare în oricare altă direcție, în loc de un dealer autorizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.