Acasă (P) Content Writing – de ce ar trebui să apelezi la servicii de...

Content Writing – de ce ar trebui să apelezi la servicii de calitate pentru site-ul tău

826
0
Content Writing

Internetul este într-o continuă schimbare. Evoluează rapid, odată cu tehnologia. Ne apropiem din ce în ce mai mult de acele vremuri în care vom fi una cu internetul, întrucât necesitatea de a comunica rapid este o prioritate pentru toată lumea. Pe lângă comunicațiile pe distanțe lungi, ori în zone greu accesibile, internetul mai este util și pentru alte lucruri mult mai banale și mai uzuale.Comerțul de exemplu s-a dezvoltat fantastic pe măsură ce s-a dezvoltat și internetul. Există astăzi magazine online din care putem cumpăra absolut orice, de la alimente, la autoturisme și chiar imobile. Toate aceste magazine online au fost aduse la viață prin conceptul numit content writing. Discutăm despre un serviciu furnizat de obicei de bloggeri sau de oameni cărora le place scrisul.

Prin intermediul textelor sunt prezentate serviciile, produsele. Termenul content writer nu se traduce mot a mot în română, nu există un corespondent în limba română, poate doar redactor conținut text online. Meseria propriu-zisă nu există în România deocamdată dar cred că pe viitor va primi și ea o clasificare COR, pe măsură ce numărul angajaților din acest domeniu va crește.

Dacă deții un magazin online sau un simplu site de prezentare, dacă te gândești să deschizi un magazin online sau să-ți faci un site de prezentare pentru compania ta, ar fi indicat să apelezi la servicii content writing. De obicei, oamenii care-ți vor lucra site-ul/magazinul online îți vor spune că se ocupă ei și de acest aspect, însă ar trebui să apelezi la un profesionist, din mai multe motive.

Content Writing – de ce ar trebui să apelezi la servicii de calitate pentru site-ul tău 

  • Mulți pot să scrie, puțini pot să transmită un mesaj clar. A scrie conținut text pentru un site sau pentru un magazin online nu este chiar așa de simplu cum pare, mai ales dacă există pretenția calității. Se recomandă un content writer dedicat întrucât doar oamenii care au o pasiune pentru scris pot să dea naștere la texte foarte clare, care să transmită ce trebuie.
  • Primești ca bonus niște texte Google friendly. Cei care lucrează content writer colaborează foarte des cu companiile care se ocupă cu optimizarea SEO. Un content writer cu experiență o să reușească să aducă la viață niște texte optimizate din punct de vedere SEO iar site-ul va avea deja un mic avantaj chiar dacă este la început. Google iubește textele optimizate.
  • Nu toată lumea știe să scrie corect în limba română. De fapt, dacă stăm să ne gândim un pic mai bine, acest aspect este des întâlnit online. Din dorința de a economisi bani, mulți proprietari de magazine online sau site-uri diverse cumpără texte scrise cu multe greșeli. Aceste texte nu sunt scrise de un content writer cu experiență. Din punctul meu de vedere, textul de pe site este oglinda companiei. Ține de prestigiu, de reputație, trebuie să fie corect.
  • Este posibil ca serviciile dedicate să fie mai ieftine. Cei care construiesc site-uri și se respectă, colaborează de obicei cu un content writer serios, capabil să furnizeze în timp texte clare, scrise corect. Dacă se apelează direct la un content writer, sunt șanse să puteți achiziționa servicii chiar mai ieftine, întrucât compania de web design își pune și ea partea la preț. Există și situația în care firmele care construiesc site-uri nu lucrează cu un content writer serios, desemnează pe cineva intern să se ocupe de scris, caz în care de cele mai multe ori, textele furnizare sunt sub limita inferioară a ceea ce putem numi drept slabă calitate. Un brand serios va avea întotdeauna grijă să consume doar servicii de calitate.

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care ar trebui să apelezi la servicii content writing de calitate, furnizate de un content writer dedicat.

Ideea de bază este că situațiile de compromis nu pot aduce în prim plan calitatea. În niciun caz. Dacă sunteți interesați de ce știe sau ce poate să facă un content writer dedicat, cu 4 ani de experiență în spate, intrați pe www.vandimaginatie.ro.

 

Cu respect,

Alex Ciocan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.