Acasă (P) Ce avantaje avem dacă achiziționăm motoreductoare de la Proconsilgrup

Ce avantaje avem dacă achiziționăm motoreductoare de la Proconsilgrup

1011
0
motoreductoare

Motoreductoarele, după cum le spune și denumirea, reprezintă niște dispozitive care reduc turația unui motor electric astfel încât acesta să poată fi adaptat unei aplicații. Să luăm drept exemplu banda care transportă coletele la Poștă, în secția de sortare. Are în componență un motor electric dar simpla lui acționare nu ar fi de folos. Turația lui trebuie redusă la o viteză acceptabilă, fiind necesar și cuplu pentru a putea transporta toate pachetele grele care se adună pe bandă. Atunci când ne referim la motoreductoare, ne referim mai exact la o cutie de viteze care permite utilizarea motoarelor electrice în cele mai diverse aplicații posibile. Discutăm așadar despre niște componente fără de care industria modernă așa cum o cunoaștem cu toții, nu ar mai putea să funcționeze.

Una dintre cele mai mari probleme legate de motoreductoare se referă la existența lor în magazinele din provincie, sau chiar din capitală. Din păcate, nu prea ai de unde să le cumperi dacă cumva ai nevoie de ele în orașele sărace din România, din care odată cu industria locală au dispărut și magazinele de specialitate care serveau industriei acest tip de componente. Greu să găsești motoreductoare, motoare electrice, motovariatoare, etc. Într-un fel, este logic să se întâmple așa, cui să mai vândă motoreductoare magazinele din oraș dacă nu mai există industrie locală?

De unde putem cumpăra motoreductoare de calitate, rapid, de oriunde am fi?

Este una dintre întrebările des întâlnite în rândurile celor aflați în situația mai sus specificată. Până un urmă cu 5-6 ani, necesarul de astfel de echipamente era asigurat prin intermediul personalului. Mai precis, angajații companiei din provincie care avea nevoie de motoreductoare, se urcau în mașină și se duceau la București să cumpere, sau la Timișoara, Cluj, orașele care încă mai au ceva industrie și unde încă mai există magazine de profil. Ei bine, în ultimii ani au început să se digitalizeze producătorii de astfel de piese, au început să își deschidă magazine online. Prin intermediul magazinelor online, se pot face comenzi de la distanță fără să mai fie cineva nevoit să se deplaseze.

Una dintre cele mai bune recomandări se duce spre cei de la Proconsilgrup. Discutăm despre un producător de motoreductoare cu istorie lungă pe piață, istorie care garantează într-un fel siguranța unei eventuale colaborări. E o regulă nescrisă în România: dacă o companie are multă vechime pe piață, este o companie serioasă. Nu prea „fac purici” pe piața din România cei care nu sunt serioși. Dar asta nu este totul. Există de fapt câteva motive destul de bune pentru care ar trebui să cumperi de la ei motoreductoare, în cazul în care ai nevoie de asemenea componente.

Ce avantaje mai avem dacă achiziționăm motoreductoare de la Proconsilgrup

Pe lângă seriozitatea cu care sunt tratați clienții, cei de la Proconsilgrup oferă asistență gratuită înainte și după cumpărarea produselor. Cu alte cuvinte, se asigură că la client ajunge exact piesa de care are nevoie, că aceasta o instalează și o setează corect și că la final toată lumea este mulțumită. Nu prea am auzit alți producători să-și trateze clienții în acest mod. Sincer să fiu, este soluția perfectă prin care te asiguri că al tău client este deplin mulțumit, că problema lui este complet rezolvată și că, în caz de nevoie, o să apeleze la tine și a doua oară. Compania Proconsilgrup a fost înființată în 2004 și a reușit să-și mărească constant portofoliul de echipamente industriale.

Dacă stăm să ne gândim puțin, atunci când combinăm seriozitatea și respectul cu care tratează fiecare client în parte, cu dorința de a-l ajuta cu adevărat, nu doar de-ai lua banii cum fac de obicei majoritatea magazinelor online, rezultă o entitate comercială cum rar mai poți vedea în România. Toate companiile care au agendă orientată spre client, spre rezolvarea efectivă a problemelor acestuia merită respectate și vizitate cât mai des, real sau virtual. Avantaje pentru a comanda motoreductoare de la Proconsil Grup sunt multe, vom continua cu restul lor într-un articol viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.