Acasă (P) Remorci second hand – soluția salvatoare pe timp de criză în transporturi

Remorci second hand – soluția salvatoare pe timp de criză în transporturi

723
0

Aprilie 2020 – deși aproape toată lumea crede că vremurile care vor veni vor fi foarte dificile din punct de vedere economic, în realitate, dacă stăm să analizăm un pic situația, nu suntem nici pe departe aproape de o catastrofă. Într-adevăr, pandemia de Coronavirus afectează pe toată lumea dar se pare că în perioada următoare, datorită politicilor de relaxare instituite de statele membre UE, se va reveni încet dar sigur la normal.

Mulți au fost și cei care au spus că transporturile or să cadă, că ele vor fi primele afectate de Coronavirus. Într-adevăr, transporturile au fost afectate peste tot în lume dat nu atât de tare încât să avem imaginea unui dezastru.

După cum spuneam mai sus, lucrurile încep să revină la normal. Mulți transportatori au revenit din șomajul tehnic și au început să se pună în mișcare. Se caută revenirea la normal, se caută noi curse, se caută noi oportunități.

Una dintre cele mai bune modalități de a lărgi orizonturile unei companii de transport este reprezentată de investiție. Achiziția unui cap tractor sau a unor remorci second hand poate să readucă pe linia de plutire o companie de transport care aparent acum are probleme din pricina Coronavirus. Atunci când există o criză, fie ea financiară, fie ea medicală, trebuie să există posibilitatea de a lucra pe cât mai multe fronturi. Un singur tip de transport poate să ducă la acel tip de dezastru pe care nu și-l permite nimeni. De exemplu, o companie de transport axată pe agabaritice poate să aibă dificultate în aceste vremuri întrucât din pricina restricțiilor impuse de guverne, nu se mai lucrează pe șantierele din Europa o perioadă. O reprofilare ar fi soluția cea mai bună. Există o cerere foarte mare în transporturile de produse alimentare și cu o investiție minimă în remorci second hand, se poate trece peste criză.

De unde se pot cumpăra cele mai calitative remorci second hand în România?

În momentul în care ești în căutarea unor remorci second hand, ai două posibilități mari și late. Te poți duce pe site-urile de anunțuri generale de unde nu prea știi ce cumperi și nici de la cine, sau te poți duce la un dealer autorizat, cu istoric și reputație. Evident, cea mai bună soluție o poate oferi un dealer autorizat precum CEFIN TRUCKS. Site-urile de anunțuri sunt pline de oferte dubioase, postate de oameni dubioși care de cele mai multe ori nu-ți prezintă nicio garanție. Asta ar mai lipsi acum în plină criză, să se mai contureze și vreo țeapă de zile mari.

Atunci când discutăm despre mediul business, se recomandă colaborarea cu firmele autorizate. Cei de la Cefin Trucks sunt pe piață de aproape 20 de ani. Simplul fapt că încă există pe piață spune multe despre nivelul de seriozitate cu care tratează business-ul. Piața din România nu lasă loc pentru impostori, pentru țepari sau pentru cei neserioși. E mult mai greu să reziști în timp pe piața din România dacă nu ești serios decât în Europa Occidentală.

Ce tipuri de remorci second hand găsim la Cefin Trucks

Cei de la Cefin Trucks au în portofoliu o gamă variată de remorci second hand, care pot fi cumpărate pe loc. O simplă vizită pe site-ul lor vă poate aduce față în față cu cele mai calitative remorci second hand de pe piață. Găsim acolo BOX cu uși la spate, benă basculabilă, BOX frigorific, cimentruk, cisternă produse alimentare, prelată role laterale uși spate, prelată cu obloane uși la spate, prelată role uși la spate, semiremorcă basculantă, trailere, tripper, transcontainer prelata role uși spate. În total, pe site sunt momentan 61 de remorci și semiremorci second hand.

De asemenea, cei de la Cefin Trucks vin și cu oferte destul de interesante pentru finanțare. Au realizat faptul că e greu să restartezi un business într-o perioadă de criză pentru că nimeni nu prea mai are bani. Remorcile lor pot fi cumpărate și cu credit iar compania va facilita obținerea unui asemenea împrumut.

Este relativ destul de simplu să mergi efectiv la ei, să alegi o remorcă sau două care-ți sunt utile pentru a pune reprofilarea în practică și să pleci cu ele acasă. Atunci când lucrezi cu un partener serios, care se află pe piață de aproape 20 de ani, lucrurile merg ca pe roate iar luminița de la capătul tunelului nu mai pare așa departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.