Acasă Știri Auto Evenimente auto 2020 organizate in Romania

Evenimente auto 2020 organizate in Romania

1708
0
Evenimente auto 2020

Numarul evenimentelor auto care sunt organizate in Romania a crescut considerabil in ultimii ani, iar pasionatii de masini isi doresc sa stie mai mult despre ele, motiv pentru care, specialistii de la odat.ro ofera mai multe informatii despre acestea.

Rotac – unul dintre cele mai asteptate evenimente auto 2020

In categoria evenimente auto 2020, Rotac este unul dintre cele mai importante si cele mai asteptate. Concurentii Rotac se intorc la Motor Park Romania pentru etapele 2 si 3, in cazul in care pe data de 16 mai va avea loc prima etapa. Pentru acest concurs sunt practicate urmatoarele taxe de inscriere:

  • 699 lei in avans pana pe 1 iunie;
  • 799 lei de pe 2 iunie sau direct in circuit.

Pentru accesul public:

  • 20 lei pentru intrare;
  • 199 lei pentru Track Taxi – aceasta oferta include 3 ture de circuit pe locul din dreapta impreuna cu un pilot Rotac, un card de memorie cu filmul cursei si accesul in zona speciala Guest.

Salonul auto Bucuresti si Accesorii

Acest eveniment auto a ajuns la editia XVIII internationala si are loc intre 8 si 19 Octombrie, in Pavilionul B2 si in zona din exteriorul ROMEXPO. Aici sunt prezentate cele mai noi tehnologii si vizitatorii au la dispozitie o gama foarte diversificata de oferte auto.

Evenimentul combina experienta editiilor de pana in prezent si introduce dinamica specifica unui context inovativ actual, oferind cea mai complexa platforma si devenind un centru de afaceri auto.

Raliul Primaverii – Hunedoara

Comisia judeteana de Automobilism in parteneriat cu Karting Hunedoara, a organizat pe 8 Martie, Raliul Primaverii din 2020. Aceasta este prima etapa a acestui campionat, care promite sa revina in fiecare an. Pentru anul acesta, raliul a avut doua probe:

  • Cupa frumusetii – o competitie de sprint pentru domnisoare si doamne;
  • Cupa Hunedoarei – o competitie de sprint pentru VTM-isit.

Campionatul a avut loc in centrul Hunedoarei si s-a desfasurat pe traseul Rusca, Gambrinus, Tosca. A inceput la ora 9 si s-a terminat la ora 16, in conformitate cu planul.

Resita Off Road Challenge

Aceasta competitie este organizata de Off Road Club Arad si de Off Road Club Caras Severin si are lor in perioada 6-8 martie 2020. Aceasta competitie are loc in judetul Caras Severin, mai exact in comuna Valiug, unde se inregistreaza startul. Competitia este implementata atat pentru echipajele de incepatori, cat si pentru cei cu experienta si care aduc in concurs masini modificate si adaptate special pentru conditiile offroad. Sportivii trebuie sa detina si mijloace de inregistrare a traseului.

Campionatul National Digital pe Circuit

Campionatul permite inscrierea tuturor pilotilor licentiati FRAS in 2020, insa mai nou sunt acceptate si persoanele nelicentiate. Acestea au obligatia de a se licentia in Federatie pentru a primi titlul de piloti digitali si astfel sa participe la etape. Competitia are loc de la calculator si pentru participare este necesar ca utilizatorii sa aiba Windows si un volan special pentru jocuri sau un simulator. Numele jocului este Assetto Corsa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.