Home (P) Ai nevoie de un service Iveco? Iată 3 motive să apelezi la...

Ai nevoie de un service Iveco? Iată 3 motive să apelezi la ETCTRUCKS

795
0
New Eurocargo

Iveco este de departe unul dintre cele mai răspândite branduri de autoutilitare din România. Foarte mulți antreprenori care au nevoie de dube transport marfă, dube transport persoane ori camioane, aleg direct Iveco și există multe motive pentru care fac acest lucru. În primul rând, nu degeaba Iveco a ajuns în TOP vânzări la vehicule comerciale noi, în România. Fiabilitatea, economia de carburant și rezistența pe drumurile noastre au transformat Iveco într-un brand perfect. Pe lângă fiabilitate și economie, prețul este foarte bun pentru toată gama de autoutilitare Iveco. Mai bine zis, raportul calitate-preț este unul excelent. În plus, cei de la Iveco au știut să semneze contracte de service cu cei mai renumiți antreprenori din industria service-urilor din România. Un bun exemplu în acest caz este ETC TRUCKS, poate cel mai renumit service Iveco de specialitate din țară.

Din păcate, toate drumurile din România duc spre un service auto, mai ales dacă ne referim la vehicule comerciale care rulează mult mai mult față de un autoturism. Sunt șanse mult mai mari să existe probleme din cauza defecțiunilor survenite din pricina drumurilor execrabile, însă dacă deții o utilitară sau un camion Iveco și te afli pe raza de acțiune a celor de la ETC Trucks, poți să fii sigur că ești pe mâini bune. Există de fapt trei motive principale pentru care ar fi recomandat să apelezi la acest service Iveco, în cazul în care deții o astfel de autoutilitară.

3 motive să apelezi la ETCTRUCKS – service Iveco autorizat

  1. Peste 20 de ani experiență în reparații pentru gama Iveco – am spus de foarte multe ori faptul că în România, cu cât o companie este mai veche pe piață, cu atât se bucură mai mult de pecetea seriozității. Piața noastră este una foarte volatilă, nu toată lumea rezistă cu un business aici. Cei neserioși sunt primii care dispar întrucât oamenii caută din ce în ce mai multă calitate. Când discutăm despre conceptul numit service auto, am constatat cu toții faptul că orașele sunt pline de entități comerciale la care lucrează oameni cu puțină calificare. Sunt service-uri care azi sunt, mâine nu mai sunt. Nu e loc pentru cârpaci în sfera transportului de marfă. Astfel cei de la ETC Trucks, prin intermediul vechimii pe piață, dau dovadă de respect față de client.
  2. Ai acces la piese originale Iveco, încredere 100%. Nu te păcălește nimeni. Mulți dintre voi veți întreba probabil cum este posibil să iei țeapă cu piesele originale. Ei bine, după cum știm, orice piesă originală costă de minim 3-4 ori mai mult decât una aftermarket. Mulți dintre noi nu am pus niciodată pe mașinile personale ori pe autoutilitare piese originale, nici nu știm cum arată măcar cele originale ca și metodă de ambalare. În România a început să se contureze un nou tip de țeapă dată în service-urile auto, atât pe parte de turisme cât și pe parte de vehicule comerciale. La ETC Trucks, în al lor service Iveco, ai garanția faptului că nu te păcălește nimeni cu nimic.
  3. Timpul de servisare este minim. Marele bau-bau atunci când lăsăm la service mașina personală, duba sau camionul, este timpul de servisare. Păi nu am vazut noi cazuri în care oamenii și-au luat mașinile înapoi chiar și după o lună? Este absolut inacceptabil. Timpul de servisare trebuie să fie nu doar minim, dar să corespundă și cu realitatea zilelor pe care le trăim, mai ales atunci când vine vorba despre vehicule comerciale, vehicule care dacă nu circulă, se pierd bani sau chiar contracte. Ei bine, cei de la ETC Trucks au o mare bilă albă în această speță întrucât în cei peste 20 de ani de experiență în service Iveco, au reușit să găsească soluții excelente în vederea diminuării la maxim a timpului de servisare.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să iei în calcul reviziile și servisarea utilitarei tale Iveco la ETC Trucks. Vechimea lor pe piață spune totul despre seriozitatea cu care tratează clienții, piesele originale folosite în timpul intervențiilor chiar sunt originale și nu în ultimul rând, timpul de servisare a fost redus la minim, prin intermediul profesionalismului angajaților. Ideea principală este una destul de simplu de înțeles: un business serios se ține cu parteneri serioși, capabili să te ajute atunci când ai nevoie, și să stea departe din calea ta atunci când nu este cazul. Dacă optezi să-ți dezvolți afacerea alături de parteneri care te încurcă, va fi mult mai dificil.

Previous articleCum influenteaza varsta, modelul auto si bonus-malus plata RCA
Next articleCauți camioane de vânzare? Fă cunoștință cu gama Ford România
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here