Acasă (P) CEFIN TRUCKS – cei mai buni la vânzări basculante second hand

CEFIN TRUCKS – cei mai buni la vânzări basculante second hand

1119
0
vânzări basculante

Cu toate că România a fost grav afectată de COVID 19 anul acesta, se pare că lucrurile încep să reintre în normal. Observăm cel mai bine acest lucru dacă urmărim domeniul construcțiilor. Construcțiile au fost și vor rămâne mereu un etalon de referință pentru bunăstare, prosperitate, pentru buna funcționare a unei regiuni, a unei țări.

Nu este de mirare faptul că odată trecut valul de pandemie, companiile de construcții caută să-și extindă activitatea, caută să facă noi investiții în utilaje. După luni bune de stat pe dreapta, acum majoritatea firmelor de construcții sunt super aglomerate. Cele mai căutate utilaje specifice sunt evident basculantele. Dacă ne referim la cele second hand, sunt destul de ieftine și fiabile atât timp cât știi unde să te interesezi de vânzări basculante.

Internetul este plin de anunțuri de vânzări pentru asemenea utilaje, însă puține sunt ofertele care chiar pot fi fezabile pentru o companie de construcții serioasă. Știm cu toții faptul că online se dau multe țepe, este un domeniu în care aproape toată lumea caută mai mult să păcălească, nu să își facă un nume printr-un business legitim.

Ei bine, nu același lucru putem spune și despre cei de la CEFIN TRUCKS. Discutăm despre o companie foarte veche pe piață care a reușit să dezvolte un brand din vânzări vehicule comerciale noi și second hand de foarte bună calitate.

CEFIN TRUCKS a reușit să devină partenerul ideal pentru cei care au nevoie de seriozitate, siguranță și nu în ultimul rând respect. Într-o țară în care nimeni nu mai are încredere în nimeni, CEFIN TRUCKS reușește cu brio să dezvolte un business total împotriva acestui curent nociv. Există de fapt mai multe motive pentru care cei ce sunt interesați de vânzări basculante, ar trebui să apeleze cu încredere la CEFIN TRUCKS. O să trecem în revistă în cele ce urmează pe cele mai importante 5 dintre acestea. În realitate ele sunt mai numeroase, dar ne vom limita la cele mai importante.

5 motive pentru care CEFIN TRUCKS sunt cei mai buni la vânzări basculante

  1. Utilajele sunt verificate din punct de vedere tehnic, sunt în stare foarte bună, nu sunt surprize. Spuneam mai devreme faptul că această companie a reușit de-a lungul anilor să-și facă un nume bazat pe încredere și respect față de client. Compania deține un service autorizat în care vehiculele second hand sunt verificate înainte de vânzare foarte temeinic. Nu vor exista niciodată suspiciuni asupra faptului că se încearcă să se păcălească clientul. Mulți dintre noi am ajuns la concluzia că în România e greu să NU iei țeapă.
  2. Stocul este destul de variat, pentru toate buzunarele. Pe site-ul celor de la CEFIN TRUCKS găsim basculante de vânzare pentru toate buzunarele. Prețurile încep de la aproximativ 20 de mii de euro și urcă până la 60-70 de mii de euro pentru utilajele aproape noi. De-a lungul timpului, compania a știut să se adapteze astfel încât să reușească să devină interesantă pentru toate categoriile de clienți, nu doar pentru cei care doresc vehicule de șantier noi. Micul client este dese ori cel care aduce profiturile cele mai mari.
  3. Ofertă foarte bună pentru finanțare, cu 0% dobândă. Aici este de obicei marele „of” al micului întreprinzător: băncile nu prea vor să-l crediteze pentru achiziția de utilaje. În România din păcate, băncile nu doresc să riște absolut nimic, așa că micii întreprinzători se descurcă cum pot. Cei de la CEFIN TRUCKS au observat această deficiență și au reușit să vină în întâmpinarea clienților cu o ofertă de finanțare, bazată pe, atenție, dobândă zero. O ofertă cu care nicio bancă din lume nu poate să concureze.
  4. Oferă servicii de buy back sau chiar vânzare a vehiculului. Ai în curte un utilaj de care nu mai ai nevoie și nu ai bani pentru achiziția unuia de care ai nevoie? Nu dispera, se întâmplă destul de des în micile firme de construcții din România. Soluția cu care vine în întâmpinare CEFIN TRUCKS este una perfectă. Compania oferă servicii de buy back pentru utilajele achiziționate de la ei, ori intermediare vânzare pentru utilajele de care nu ai nevoie. Oricum ar fi, dacă apelezi la CEFIN TRUCKS reușești să-ți rezolvi problema.
  5. Sunt pe piață de peste 20 de ani, fapt ce atestă nivelul de seriozitate. Nu ai cum să rămâi viu pe piața din România atât de mult timp dacă nu ai respect față de client, dacă nu reușești să vii cu soluții utile pentru o piață mai mult decât instabilă. Am spus mereu faptul că partenerii de încredere sunt cei care activează pe piață de foarte mult timp. Ei sunt cei care nu riscă să dea țeapă la vreun client, ei sunt cei care doresc trăinicie și creștere economică graduală. Mai rar întâlnești astfel de companii în România.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar fi indicat să mergi la CEFIN TRUCKS în cazul în care ești interesat de vânzări basculante. Discutăm despre conceptul numit „partener de încredere” pe o piață instabilă. Doar un partener de încredere îți va garanta calitatea achizițiilor făcute și te va ghida încet dar sigur pe drumul tău, spre succes. Rămâne la aprecierea fiecăruia dacă dorește sau nu un partener de încredere alături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.