Acasă Știri Auto Cum șantajează Poliția Română cetățenii care nu vor să se pună martori...

Cum șantajează Poliția Română cetățenii care nu vor să se pună martori la accidentele rutiere – cu Tavi Perțea

310
0
abuz politia rutiera

Ei bine, oameni buni, iată că e bine când mai apar „vlogări” de prin MAI, căci ne aduc în prim plan modurile mizerabile prin care încearcă să constrângă cetățenii să facă lucruri deși aceștia nu doresc.

Tavi Perțea vine din nou în mediul online și ne spune că dacă am fost martori la un accident de circulație și nu dorim să ne punem drept martori, și ulterior să fim târâți ani de zile între procuratură și tribunale, există acolo articolul despre mărturia mincinoasă care va fi folosit împotriva noastră.

Dacă spunem că nu am văzut nimic, au ei metode să constate dacă mințim, și astfel ne transformă pe noi în infractori. Măi oameni buni, de ce trebuie să obligați voi oamenii să facă niște lucruri dacă ei nu doresc? Voi ca și polițiști, procurori, judecători, faceți toate aceste lucruri împotriva cetățenilor în timpul serviciului.

Un cetățean care vine ca martor la tribunal, ori care se duce pe la procuratură, ori pe la Poliție, trebuie să-și ia timp liber de la serviciu, căci toți bugetarii aceștia menționați mai sus, nu au program de lucru după ora 16. De ce tot cetățeanul de rând trebuie să fie persecutat în stil milițienesc atunci când efectiv nu vrea să aibă dureri de cap?

Nu mai zic de faptul că dacă este vorba despre o speță gravă, datele martorilor vor ajunge la inculpați iar aceștia vor începe să facă presiuni asupra lor și asupra familiei, au existat cazuri în care martorii au fost amenințați cu moartea. Păi cum să mă pun eu drept martor atunci când văd că poliția e putred de coruptă și datele mele și ale familiei mele riscă să ajungă la persoana direct interesată să nu existe niciun martor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.