Home Știri Auto De la 1 februarie poți înmatricula orice mașină fără să mai plătești...

De la 1 februarie poți înmatricula orice mașină fără să mai plătești TIMBRUL DE MEDIU

2492
3
TIMBRUL DE MEDIU

TIMBRUL DE MEDIUPeste aproximativ 2 săptămâni, timbrul de mediu dispare din legislația noastră și mașinile vor putea fi înscrie fără a se mai plăti această taxă ridicolă, taxă ce de multe ori depășea cuantumul mașinii în sine. Astfel, începând cu data de 1 februarie 2017, dispare complet timbrul de mediu așa că dacă v-ați cumpărat recent o mașină, lăsați-o pe dreapta câteva zile, nu vă grăbiți cu înmatricularea și veți scuti o cheltuială destul de mare.

Dacă va fi timbrul de mediu înlocuit de o altă taxă cum se zvonea, rămâne de văzut. Deocamdată nu a anunțat nimeni absolut nimic legat de asemenea măsuri. Cei care au achitat timbrul de mediu până acum și vor dori să-și recupereze banii, vor trebui din păcate să meargă tot în tribunal, întrucât nu există cadru legislativ pentru recuperarea sumelor pe cale administrativă.

De asemenea, dacă aveți de gând să înmatriculați un autoturism începând cu data de 1 februarie 2017, luați în calcul faptul că acele cozi oricum mari de la R.A.R. sau de la instituțiile abilitate ale statului ce trebuie vizitate în acest caz, se vor mări considerabil. Este posibil să nu puteți să înmatriculați mașina în prima lună după eliminarea timbrului de mediu din cauza aglomerației.

Previous articleCum trebuie să înveți ca să iei permisul de șofer profesionist din prima? (Permis de conducere Categoria C, CE)
Next articleCe trebuie să știi despre meseria de șofer de TIR internațional
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here