Acasă Editorial 3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să vinzi mașina

3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să vinzi mașina

1592
0
înainte să vinzi mașina

În momentul în care te decizi să vinzi o mașină în România, trebuie să te gândești la eficiență. Trebuie să te gândești la ce anume ai de făcut pentru a atrage cât mai mulți interesați fără să scazi prețul și fără să te faci de râs.

Din păcate, foarte puțini sunt cei care investesc timp și bani în pregătirea mașinii pentru vânzare, internetul este plin de anunțuri care mai de care mai amuzante și mai revoltătoare totodată. Vom discuta în cele ce urmează despre 3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să scoți mașina la vânzare, astfel încât toată lumea să aibă parte de o tranzacție normală.

3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să vinzi mașina

  1. Trebuie să readuci mașina la forma inițială dacă te-ai apucat să o personalizezi. Dacă ești genul de om care și-a lipit abțibilduri pe mașină cu fluturi și inimioare, fă bine și scoate-le înainte de vânzare. Altfel, reduci foarte mult posibilitatea să fie cumpărată de un bărbat pentru că nu există automobile destinate bărbaților sau femeilor, mașinile sunt unisex. Dacă însă mașina este folosită de către o domnișoară cu personalitate greu de ținut în frâu, asigură-te că aduci mașina la starea inițială înainte de vânzare atât la interior cât și la exterior.ford
  2. Trebuie să repari mașina dacă este nefuncțională. Dacă mașinile la mâna a doua se vând greu, cele la mâna a doua parțial defecte se vând și mai greu. Nimeni nu va cumpăra o mașină gata defectă. De ce ar face asta? Să stea cu ea prin service cu săptămânile? Știm cu toții ce experiență tristă este dusul mașinii la service în România. Oamenii doresc mașini pe care să le poată folosi, nu pe care să le bage în service și cu care să piardă mai mulți bani decât necesar… Oamenilor le plac obiectele care funcționează.
  3. Trebuie să te informezi în legătură cu procedura de vânzare și să-ți dai interesul. Foarte mulți oameni își pun mașinile la vânzare pe net dar sunt complet rupți de realitatea procedurii în sine. Sunt surprinși că vor avea nevoie să meargă la ANAF să ia dovada achitării Timbrului de Mediu, sau de necesitatea eliberării certificatului fiscal. Informează-te clar în legătură cu procedura de vânzare a autovehiculului pentru că vei fi nevoit să parcurgi niște pași, să stai la niște cozi din păcate. Așa e birocrația în România.

Asigură-te că respecți cele 3 sfaturi de mai sus în momentul în care decizi să vinzi o mașină în România. Este vorba despre 3 realități pe care le putem întâlni cu toții zi de zi prin prisma site-urilor de anunțuri auto.

BONUS: Asigură-te că scrii corect numele mărcii sau al modelului când pui anunțul pe netopel zamfira

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.